Otoyol kaçak geçiş ödeme

Otoyol geçiş ihlalleri nasıl ödenir?

Borç kaydına ilişkin ödemeler T.C. Ziraat Bankası A.Ş. veya QNB Finansbank A.Ş. şubeleri ile bu bankaların internet bankacılığı sistemlerinden, igs.otoyolas.com.tr internet adresinden ihlalli geçiş sorgusu sonrasında “ödeme yap” seçeneği ile ya da OTOYOL A.Ş. Mobil Uygulaması telefona indirilerek yapılabilir.

Otoyol ücretini nasıl öderim?

OGS/HGS etiketiniz bulunmuyorsa, girişte Nakit gişelerinden bilet alıp, çıkış gişelerinde biletinizi gişe görevlisine vererek sistem tarafından hesaplanan ücreti Kredi Kartı/Banka Kartı/Nakit olarak ödeyebilirsiniz.

Geçiş ihlali nereden ödenir?

Otoyol ve Köprü OGS Geçiş İhlal Cezalarını Kurumumuz web sayfasında (www.kgm.gov.tr) bulunan ihlalli geçiş sorgulama ve ödeme ekranından​ ve PTT'nin herhangi bir şubesinden 351113 nolu posta çeki hesabına araç plakası belirtilerek ödenebilir.

Otoban kaçak geçiş cezası ne kadar?

KÖPRÜ VE OTOYOLDA KAÇAK GEÇİŞ HESABI Köprü ve otoyollarda kaçak geçiş yapanlara, giriş-çıkış yaptığı mesafeye ait ücretin dört katı idari para cezası uygulanıyor. Bu geçiş ücretinin 15 gün içerisinde ödenmesi durumunda ise ceza uygulanmıyor.

Yasal takipteki HGS borcu nasıl ödenir?

Gecikmiş hgs borcunuzu, Karayolları Müdürlüğünün anlaşmalı olduğu bankalar üzerinden veya PTT'nin online sistemi üzerinden yatırabilirsiniz. Hgs'nizi online ödemek istiyorsanız, bu işlemi mobil bankacılık sistemini kullanarak ödeyebilirsiniz.

HGS Kaçak Geçiş ödemesi nasıl yapılır?

Geçiş İhlali Ödemeleri Nereye Yapılır? HGS ihlalli geçiş ödemelerini hesabına bakiye yükleyerek yapabilirsiniz: PTT HGS Bakiye Yükleme Sayfası anlaşmalı bankaların internet şubelerinden.

Yol geçiş ücretleri nasıl ödenir?

Gişesiz Otomatik Geçiş sistemini, OGS ve HGS ile kullanabilirsiniz. Gişeli Geçiş sisteminde ise OGS ve HGS kullanımının yanında Nakit / Banka Kartı / Kredi Kartı ile ödeme yapabilirsiniz.