Çiçek sepeti ödül nasıl kullanılır

Çiçek Sepeti Kargo ücreti ne kadar?

ÇiçekSepeti Kargo Ücretleri Nedir? ÇiçekSepeti kargo fiyatları anlaşmalı olduğu kargo firması ve paketin ağırlığa göre 8 TL ve 28 TL arasında değişkenlik göstermektedir.

Çiçek sepeti indirim kodu nasıl kullanılır?

Kampanyaya katılmak için gelen kod CicekSepeti.com internet sitesinde rozetli ürün seçilip sipariş ver butonuna tıklandıktan sonra çıkan "İndirim kodu ekle" alanına girilecektir. Rozetli ürünlere https://www.ciceksepeti.com/kampanyali-urunler adresinden ulaşılabilir. Şifreler tek kullanımlıktır.

Çiçek Sepeti kapıda ödeme nasıl yapılır?

Kapıda ödeme seçeneğimiz bulunmamaktadır. Dilerseniz ödemenizi kredi kartına ek olarak havale, EFT ile de gerçekleştirebilirsiniz.

Çiçek Sepeti kaça kadar dağıtım yapıyor?

Ciceksepeti.com üzerinden haftanın 7 günü – 24 saat sipariş verebilmektesiniz. Çiçek siparişleriniz aynı gün, hediye ve bonnyfood siparişleriniz, gönderilecek adrese bağlı olarak birkaç gün içerisinde teslim edilebilmektedir.

ÇiçekSepeti kargo bedava mı?

Çiçek Sepeti uygulama üzerinde kargo ücretsiz olarak satışa çıkardığı ürünlerden kargo ücreti alıyor. … Satıştaki ürünlerde alt ya da üst limit kargo ücretsiz ibaresi yoktur, böyle bir koşul varsa neden ürünlerin …

Çiçek sepetinde kargo kime ait?

Çiçeksepeti

Genel merkeziİstanbul , Türkiye
Alt kuruluş(lar)LolaFlora
SahibiEmre Aydın
Çalışan sayısı550
Websiteciceksepeti.com

Türk Telekom CICEKSEPETI indirim kodu nasıl alınır?

Kampanyadan faydalanabilmek için, Türk Telekom ​Online İşlemler Uygulaması içindeki Bana Özel​ menüsünden Fırsat Kodu Al butonu tıklanarak ya da cep telefonundan CICEKSEPETI boşluk TCKN kısa mesaj göndererek fırsat kodu alınabilir.